Ταύρος λίγο πριν Πεθάνει εκδικείται τον Ταυρομάχο και τον Καρφώνει στο πιο Aκατάλληλo Σημείο
Viralman.gr

Ταύρος λίγο πριν Πεθάνει εκδικείται τον Ταυρομάχο και τον Καρφώνει στο πιο Aκατάλληλo Σημείο

Ταυρομαχίες: Ένας ταυρομάχος χτύπησε από ταύρο, αφήνοντάς του μια πληγή 25 εκατοστών στον όρθρο του, ενώ παράλληλα οι θεατές φώναζαν με τρόμο. Ο Γάλλος ταυρομάχος, Juan Leal, ανατράπηκε από το έδαφος για λίγα δευτερόλεπτα, καθώς ο ταύρος τον πέτυχε με το δεξί του κέρατο στον πισινό του.

Ταυρομαχίες: Τι ακριβώς συνέβη

Το αίμα γέμισε το πίσω μέρος των σχισμένων παντελονιών του κ. Leal, αφού το κέρας πήγε κατευθείαν στην περιοχή των γλουτών.

Ο ταυρομάχος συνέχισε παρά την πληγή του στον όρθρο και ενός ενδεχομένου θραύσματος του κόκκυγα του και στην συνέχεια, σκότωσε τον ταύρο και ακρωτηρίασε το αυτί του.

Ο κ. Leal πήγε στο νοσοκομείο αμέσως μόλις τελείωσε την μάχη με τον ταύρο. Αναμένεται να κάνει πλήρη ανάκαμψη.

Ταυρομαχίες: Λεπτομέρειες για την μάχη

Πλάνα δείχνουν τον ταύρο να τρέχει με ορμή προς τον ταυρομάχο έχοντας δεχτεί αρκετές φορές μαχαιρώματα από banderillas – ραβδιά με αιχμηρή άκρη.

Κάποια στιγμή, ο ταύρος κάνει μια σειρά από στενά προσπεράσματα, ενώ ο κ. Leal είναι στα γόνατά του για να ευχαριστήσει το πλήθος.Στιγμές αργότερα, οι θεατές ουρλιάζουν από τρόμο, καθώς ο ταύρος κάνει ένα ακόμα στενό πέρασμα και στην συνέχεια γυρίζει γρήγορα.

Ο κ. Leal φαίνεται να είναι απροετοίμαστος και ο ταύρος οδηγεί το δεξί του κέρατο κατευθείαν στον πισινό του ταυρομάχου.

Ο ταυρομάχος σηκώνεται από το έδαφος για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ξανά πέφτει στο χώμα, καθώς δύο άντρες τρέχουν για να αποσπάσουν την προσοχή του ταύρου για να τον σώσουν.

Ο κ. Leal, καλυμμένος με αίματα και χώμα, ξανά σηκώνεται στα πόδια του και απομακρύνεται κρατώντας το χέρι του στο πίσω μέρος του.Ο κ. Leal συνέχισε και τελικά χτύπησε με το σπαθί του στον ταύρο. Αργότερα απεικονίστηκε να κρατάει ένα από τα αυτιά του ζώου καθώς τον χαιρετάει το πλήθος.

Ταυρομαχίες: Τι είπαν οι γιατροί

Ο χειρουργός του, Máximo García Leirado, δήλωσε αργότερα: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα και να σκοτώσει τον ταύρο. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι σε θέση να σηκωθεί ούτε για να περπατήσει. Ήταν τυχερός που το κέρας έπληξε μόνο τον κόκκυγα και στη συνέχεια γλίστρησε προς τα πάνω, αντί να διεισδύσει στο στομάχι του.»

Οι γιατροί λένε ότι θα κάνει πλήρη ανάκαμψη, αλλά θα πρέπει να ξεκουραστεί και να αποφύγει τυχόν λοιμώξεις.

Ο κόκκυγας είναι ένα μεγάλο και επίπεδο τριγωνικού σχήματος οστό, μεταξύ των οστών του ισχίου και ακριβώς πάνω από την ουρίτσα.

Διαβάστε επίσης:

«Με Φώναζαν Λυκάνθρωπο, Μουστακαλού και Φώκια. Βρήκα τον Άντρα των Ονείρων μου και Έγινα μια Κούκλα»

Θάνατος γονιών: Κοριτσάκι 6 μηνών βρέθηκε αφυδατωμένο δίπλα στα πτώματα των γονιών της

Σχέσεις: Λαθρομετανάστης αφήνει έγκυο 11χρονο κορίτσι – Παρακαλάει τους δικαστές να τον απελάσουν

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr