Τι Αποκαλύπτει το Κούρεμα ενός Αντρα για τον Χαρακτήρα του και την Προσωπικότητά του. Οποιος έχει Χωρίστρα στη Μέση Είναι...
Viralman.gr

Τι Αποκαλύπτει το Κούρεμα ενός Αντρα για τον Χαρακτήρα του και την Προσωπικότητά του. Οποιος έχει Χωρίστρα στη Μέση Είναι…

Το κούρεμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εικόνα ενός άντρα. Μπορεί να πει πολλά για τον χαρακτήρα εκείνου που το επέλεξε.

Φυσικά, αυτό δεν θα πρέπει να το παίρνουμε και τόσο στα σοβαρά…

1. Μακρυά μαλλιά

Όσοι έχουν αυτό το κούρεμα είναι δημιουργικοί και θυμίζουν τους Βίκινγκς ή άλλους φανταστικούς χαρακτήρες.

2. Κοντό κούρεμα στους κροτάφους και τον λαιμό

Είναι μία πολύ αρρενωπή επιλογή αλλά το επιλέγουν συνήθως οι ζηλιάρηδες. Επίσης, το επιλέγουν συχνά οι έξυπνοι άντρες που έχουν πολύ ωραίο χιούμορ.

3. Καθόλου μαλλιάΔιορατικοί και έξυπνοι άντρες. Καθώς τους έπεφταν τα μαλλιά, πήραν την σωστή απόφαση. Συνήθως το επιλέγουν άντρες που δεν δίνουν δεκάρα για τις μόδες. Επίσης, αυτοί οι άντρες είναι πολύ πιστοί.

4. Χωρίστρα στην μέση

Αυτό το κούρεμα το επιλέγουν εργατικοί, επίμονοι άντρες που δεν σταματάνε αν δεν πετύχουν τον στόχο τους.

5. Σηκωμένα μαλλιά

Αυτό το κούρεμα ταιριάζει σε ονειροπόλους, άντρες που νοσταλγούν την εποχή που αυτό το κούρεμα ήταν στην μόδα. Συνήθως έχουν χιούμορ και θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής.

6. Μαλλιά μεσαίου μήκους γυρισμένα προς το πλάιΡομαντικοί ως το κόκαλο. Δείχνει πως αυτό το άτομο είναι πολύ οργανωτικό και έλκει πολύ τις γυναίκες. Κάτι που δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει προς συμφέρον του.

7. Με σβήσιμο στο πλάι

Αυτό είναι το κούρεμα ενός άντρα με αυτοπεποίθηση που συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής.

8. Πιασμένα πάνω

Ένας άντρας γεμάτος αυτοπεποίθηση που δεν φοβάται την κριτική. Μπορεί να γνωρίζει πολεμικές τέχνες και να μπορεί να εξαφανιστεί χωρίς να το καταλάβεις. Ένας πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας.

Credit: brightside.me/

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr