Της Έλεγαν να τον Χωρίσει κι Έλεγε "Όχι". Την Έλουσε με Οξύ και Ιδού τα Αποτελέσματα.
Viralman.gr

Της Έλεγαν να τον Χωρίσει κι Έλεγε «Όχι». Την Έλουσε με Οξύ και Ιδού τα Αποτελέσματα.

Κακοποίηση συζύγου: Ένας βιετναμέζος πυροσβέστης, κατηγορήθηκε για την κακοποίηση της αρραβωνιαστικιάς του, αφού της έριξε οξύ στο πρόσωπο της την Πρωτοχρονιά. Είπε πως ήταν οργισμένος λόγω ζήλιας.

Κακοποίηση συζύγου:

Ο Nguyen Truong Nam Hai ηλικίας 24 ετών, δεύτερος αξιωματικός στο πυροσβεστικό τμήμα του Da Nang του κεντρικό Βιετνάμ, κατηγορείται πως έριξε καυστική χημική ουσία, στο πρόσωπο της αρραβωνιαστικιάς του Le Lan Vy ηλικίας 24 ετών.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, η Vy κατηγόρησε τον Hai για την επίθεση, επειδή προσπάθησε να τον εγκαταλείψει. Είχε αρχίσει να την κακοποιεί.

    

Κακοποίηση συζύγου: Ξεκίνησε ξαφνικά να ζηλεύει και να με χτυπάει

Ο Hai ήταν αρχικά στοργικός και γλυκός. Είχε συμφωνήσει να τον παντρευτεί τον Δεκέμβριο και το ζευγάρι είχε κανονίσει τον γάμο. Καθώς όμως πλησίαζε η μέρα του γάμου, η Vy ισχυρίζεται ότι, ο Hai άρχισε να την χτυπάει επειδή ζήλευε πολύ.Η ίδια προσπάθησε να τον εγκαταλείψει, ωστόσο ο Hai επέμενε πως οι δύο οικογένειες πρέπει να προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους. Οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν την 1η Ιανουαρίου. Όταν ο Hai έφτασε στο σπίτι του θύματος, μπήκε στην κουζίνα και της έριξε οξύ στο πρόσωπο.

    

Κακοποίηση συζύγου: Τα αποτελέσματα της επίθεσης

Έπαθε σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό, στα χέρια και στα πόδια της, ενώ οι γονείς της δέχτηκαν επίσης μικρούς τραυματισμούς. Έχει υποβληθεί σε σχεδόν 10 επεμβάσεις τους τελευταίους πέντε μήνες. Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, παραμείνει άσχημα παραμορφωμένη.

Η αστυνομία κλήθηκε να ερευνήσει την υπόθεση και τώρα ανακοίνωσε κατηγορίες εναντίον του Hai. Επίσης απολύθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία και του αφαίρεσαν τα παράσημα τιμής που είχε.Δεν είναι σαφές για το πότε θα ξεκινήσει η δίκη.

    

Διαβάστε επίσης:

Σκίτσα αγάπης: Μια καλλιτέχνης παρουσιάζει την σχέση της μέσα από εικόνες

Μητέρες: 14 καταστάσεις που μόνο μια μαμά, μπορεί να τις καταλάβει

Μεταμορφώσεις: 20 φωτογραφίες ανθρώπων που έκαναν makeover

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr