Της είπαν ότι τα Ρούχα που φοράει είναι "Ακατάλληλα" και την έδιωξαν απ'το Σχολείο. Μόλις τα δείτε, δεν θα το πιστεύετε!
Viralman.gr

Της είπαν ότι τα Ρούχα που φοράει είναι «Ακατάλληλα» και την έδιωξαν απ’το Σχολείο. Μόλις τα δείτε, δεν θα το πιστεύετε!

Μια μαθήτρια στο Kentucky, στάλθηκε από το σχολείο της στο σπίτι επειδή τα ρούχα αποκάλυπταν την κλείδα του ώμου της. Ανάρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Reddit την φωτογραφία της, όπου η νεαρή κοπέλα φαίνεται ότι φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι με μια λευκή ζακέτα και ένα τζιν.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου την έστειλαν στο σπίτι της, επειδή η κλείδα της φαίνονταν αυτό ήταν ενάντια στον κώδικα ενδυμασίας.

«Δεν επιτρέπεται στις μαθήτριες να δείχνουν το κόκκαλο τους, επειδή αποσπούν την προσοχή των ανδρών μαθητών», γράφει η λεζάντα στη φωτογραφία.Πολλοί χρήστες του Reddit έσπευσαν γρήγορα να σχολιάσουν την απόφαση του σχολείου, ενώ άλλοι μίλησαν για παρόμοιες καταστάσεις με ακραίες ρυθμίσεις ενδυματολογικού κώδικα.

«Προσπάθησαν να εμποδίσουν τα κορίτσια να φορούν οτιδήποτε θα μπορούσε να αποκαλύψει την τιράντα από το εσώρουχό τους, για τον ίδιο λόγο στο σχολείο μου. Έτσι, τα κορίτσια σταμάτησαν να φορούν σουτιέν.Στη συνέχεια προσπάθησαν να κάνουν τα σουτιέν υποχρεωτικά. Μέχρι που ένας δάσκαλος ρωτάει ένα 16χρονο κορίτσι αν φοράει σουτιέν ή όχι», έγραψε μια χρήστης του Reddit.

Μια άλλη χρήστης γράφει: «Η κόρη μου με πληροφόρησε πρόσφατα ότι υπήρχε ένα κορίτσι στην τάξη που φορούσε ένα πουκάμισο που φαινόταν ο αφαλός της. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό ήταν εντάξει αλλά οι ώμοι απαγορεύονται».

Credit: americanow.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr