Η Σύζυγος χαίρεται που ο Άντρας της στέλνει ξαφνικά Τριαντάφυλλα στο Σπίτι. Όταν όμως Διαβάζει την Κάρτα, μένει Άφωνη!
Viralman.gr

Η Σύζυγος χαίρεται που ο Άντρας της στέλνει ξαφνικά Τριαντάφυλλα στο Σπίτι. Όταν όμως Διαβάζει την Κάρτα, μένει Άφωνη!

Μετά από χρόνια γάμου, οι μικρές χειρονομίες είναι που βοηθούν να κρατηθεί η σχέση ζωντανή. Έτσι, όταν παρέδωσαν στην Debbie Cardone ένα μπουκέτο με λουλούδια να στο σπίτι της, ήταν πολύ χαρούμενη.

Ο σύζυγος της Debbie εργάζεται στο εξωτερικό στη Μέση Ανατολή, οπότε ήταν χαρούμενη που είδε ότι είχε στείλει τα λουλούδια. Ο σύζυγος της Debbie την είχε συνηθίσει στο να της στέλνει λουλούδια, οπότε δεν σκέφτηκε πολλά… μέχρι που έριξε μια ματιά στην κάρτα.

Τώρα, οποιαδήποτε γυναίκα θα εκπλήσσονταν αν ο σύζυγός της έστελνε πολύχρωμα τριαντάφυλλα σε κάποιον που ονομάζεται «Sebastian», αλλά κατάλαβε αμέσως για ποιον προορίζονταν τα λουλούδια.

Ο Sebastian, ήταν το πρώην μπουλντόγκ της οικογένειας που ανάρρωνε από μια πρόσφατη χειρουργική επέμβαση.

Όταν είδε τα λουλούδια, ο Sebastian δεν μπορούσε παρά να τα μυρίσει. Σίγουρα επίσης θα του άρεσε κάρτα, η οποία έγραφε:

«Sebastian, όταν αισθανθείς καλύτερα θα επιστρέψεις στο παιχνίδι πολύ σύντομα. Με αγάπη, ο μπαμπάς».Λίγες εβδομάδες πριν φτάσουν τα λουλούδια, ο κτηνίατρος διαπίστωσε ότι ο Sebastian είχε κάποια προβλήματα με τα γόνατα στα δύο μπροστινά του πόδια.

Ο καμένος, έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο σύζυγος της Debbie αισθάνονταν άσχημα που ήταν τόσο μακριά για να τον παρηγορήσει. Έτσι, σκέφτηκε ότι το σκυλί θα εκτιμούσε τα λουλούδια.

Και το έκανε! Η Debbie, χάρηκε πολύ με τα λουλούδια και την κάρτα και ανέβασε τις φωτογραφίες στο Facebook. Η κόρη της Lily, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, μοιράστηκε επίσης τις φωτογραφίες στο Twitter.Οι αναρτήσεις έγιναν viral, με όλους να γελάνε τόσο με τον Sebastian που έστειλε τα λουλούδια, όσο και με το καλό χιούμορ της Debbie για την απογοήτευσή της. Ωστόσο, αυτά δεν ήταν τα τελευταία λουλούδια που έλαβε ο Sebastian!

Λίγες μέρες αργότερα, έφτασαν έξι μπουκέτα στο σπίτι για τον σκύλο, συμπεριλαμβανομένων δύο λευκών ανθοδεσμών σε σχήμα σκύλου!

Όπως έγραψε η Debbie στο Facebook: «Πιστεύω ότι εκτιμούν την viral ανάρτησή μας και πως ο άντρας μου χρησιμοποιεί 1-800-λουλούδια όλη την ώρα! Υποθέτω ότι η γιορτή συνεχίζεται!

Σας ευχαριστώ 1-800-λουλούδια! Ο Sebastian τα αγαπά και τα λουλούδια σε σχήμα σκύλου είναι τόσο χαριτωμένα!!»

Ο Sebastian είναι πολύ τυχερό σκυλί! Καλή ανάρρωση Sebastian!

Credit: faithtap.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr