15 Παράξενα Ιστορικά Πράγματα που Δεν γνωρίζαμε μέχρι Σήμερα. Το Ερωτικό Δαχτυλίδι είναι το πιο Soft!
Viralman.gr

15 Παράξενα Ιστορικά Πράγματα που Δεν γνωρίζαμε μέχρι Σήμερα. Το Ερωτικό Δαχτυλίδι είναι το πιο Soft!

Για τους περισσότερους, το μάθημα ιστορίας ήταν εφιάλτης. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά γεγονότα που οι δάσκαλοί μας ποτέ δεν μας είπαν.

Όπως αυτά που θα δείτε παρακάτω…

Ο δονητής εφευρέθηκε για γιατρούς που πάθαιναν τραυματισμούς στους καρπούς επειδή χρησιμοποιούσαν τα δάχτυλά τους για να προκαλέσουν οργασμό σε γυναίκες ασθενείς, προκειμένου να γιατρέψουν την υστερία.

O Γάλλος ποιητής του 19ου αιώνα, Victor Hugo, κοιμήθηκε με τόσες πολλές ιερόδουλες, που την μέρα που πέθανε όλοι οι οίκοι ανοχής του Παρισιού έκλεισαν γιατί οι περισσότερες ιερόδουλες πήραν ρεπό για να θρηνήσουν τον θάνατό του.

Η συγγραφέας του Frankenstein, Mary Shelley, έχασε την παρθενιά της στον τάφο της μητέρας της.

Ο Gandhi ήταν πολύ ρατσιστής απέναντι στους μαύρους. Κοιμόταν επίσης γυμνός με πολλές γυναίκες, πολλές από τις οποίες ήταν ανήλικες και όταν η γυναίκα του πέθαινε, αρνήθηκε να της δώσουν πενικιλλίνη που θα την είχε σώσει.

Στην αρχαία Ρώμη, υπήρχαν νομίσματα που ονομαζόντουσαν Spintria. Αυτό το νόμισμα μπορούσε να εξαργυρωθεί μόνο σε ερωτικές πράξεις.Στον Ρωμαϊκό στρατό, οι νεαροί αξιωματικοί έπρεπε να είναι ερωτικά διαθέσιμοι στους μεγαλύτερους και να τους αποκαλούν ‘πατέρα.’

Ο Isaac Newton λέγεται πως πέθανε παρθένος αλλά είχε παράξενη εμμονή με το αίμα, ειδικά το αίμα της περιόδου ιερόδουλων, που πίστευαν πως είχε μαγικές ιδιότητες. Γι’αυτό είχε βάψει και το δωμάτιό του κόκκινο.

Πολλοί νομίζουν πως οι άνθρωποι ήταν πουριτανοί πριν 100 χρόνια. Όταν όμως εφευρέθηκαν οι κάμερες, ο κόσμος άρχισε να βγάζει γυμνές φωτογραφίες και να τις πουλάει.

Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Elagabalus είχε μαζί του χιλιάδες γυμνές γυναίκες να σέρνουν την άμαξά του όταν έφτασε στην Ρώμη για να στεφτεί αυτοκράτορας, με σκοπό να κάνει επίδειξη δύναμης.

Η αγνή μεσαιωνική γυναίκα έπρεπε να είναι παρθένα την νύχτα του γάμου της. Ωστόσο, είχαν οδηγούς με συμβουλές για να προσποιούνται το ότι είναι παρθένες.Αυτή η αρχαία πέτρα είναι μία από τις αρχαιότερες απεικονίσεις αντρικών γεννητικών οργάνων που ανακαλύφτηκε ποτέ.

Ο Mozart ήταν λάτρης του σκαθολογικού χιούμορ και είχε γράψει πολλά κομμάτια για την ανθρώπινη ανάγκη.

Η γυναικεία υστερία θεωρούνταν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στην Βικτοριανή περίοδο. Οι γιατροί είδαν όμως πως μπορούσαν να περιορίσουν τα συμπτώματα με ‘μασάζ με το δάχτυλο’.

Τον 18ο αιώνα, η αυτοκράτειρα της Ρωσίας Μεγάλη Αικατερίνη είχε προσλάβει άντρες να της γαργαλούν τα πόδια για να ερεθίζεται.

Τα ερωτικά δαχτυλίδια χρησιμοποιούνταν στην Κίνα (περίπου το 1200) και ήταν φτιαγμένα από βλεφαρίδες κατσικιών. Τα χρησιμοποιούσαν για περισσότερη ικανοποίηση.

Credit: wittyfeed.me

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr