Το Έξυπνο Κόλπο για να Βάφετε Εύκολα τα Νύχια και των Δύο Χεριών.
Viralman.gr

Το Έξυπνο Κόλπο για να Βάφετε Εύκολα τα Νύχια και των Δύο Χεριών.

Νύχια: Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι. Βρίσκεστε στη μέση ενός τέλειου μανικιούρ στο σπίτι, όταν συνειδητοποιείτε ότι ήρθε η ώρα να βάψετε και το καλό σας χέρι.

Νύχια:

Ποιο είναι το πρόβλημα με αυτό; Βάφοντας τα νύχια από το καλό σας χέρι, σημαίνει ότι το άλλο σας χέρι πρέπει να αναλάβει την δουλειά και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πώς μπορείτε να κάνετε επαγγελματικό μανικιούρ από το σπίτι σας.

Πώς να χρωματίσετε το κυρίαρχο χέρι σας

ΒΗΜΑ 1: Ξεκινήστε με μια βασική στρώση. Σκουπίστε το πινέλο στο λαιμό του δοχείου για να κάνετε τη στρώση του χρώματος να βγαίνει πιο λεπτή και λεία. Κρατήστε το πινέλο σταθερό σε μια θέση και κινήστε το χέρι σας για να βάψετε τα νύχια σας.ΒΗΜΑ 2: Βάλτε χρώμα στα νύχια σας! Απλώστε τη μία πλευρά του πινέλου από την μέση του νυχιού και κάτω και την άλλη πλευρά του πινέλου, από την μέση και πάνω. Καθαρίστε το περίσσιο βερνίκι από το πινέλο.

ΒΗΜΑ 3: Επαναλάβετε τα ακριβή βήματα για να εφαρμόσετε το γυαλιστικό βερνίκι στα νύχια σας.

ΒΗΜΑ 4: Πάρτε μια οδοντογλυφίδα ή ένα ξυλάκι και τυλίξτε το με λίγο βαμβάκι. Βυθίστε το σε λίγο ασετόν και πολύ προσεκτικά, ακολουθήστε τις γραμμές γύρω από το νύχι σας.Η Συμβουλή από τους ειδικούς: Βεβαιωθείτε ότι περιστρέφετε το δάκτυλό σας όταν βάζετε γυαλιστικό βερνίκι, για να γεμίσει ομοιόμορφα ολόκληρο το νύχι. Όταν ασχολείστε με τη βαφή χρώματος, σιγουρευτείτε ότι σταματάτε περιστασιακά και αλλάζετε τη γωνία του δακτύλου σας, ώστε να μπορείτε να βάψετε πιο εύκολα το νύχι σας.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία αγοριού: Γονείς κινηματογραφούσαν τον αργό θάνατο του παιδιού τους – Τον είχαν δεμένο και τον άφησαν να πεθάνει από την πείνα

Κακοποίηση συζύγου: Γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τον σύζυγο της επειδή ήθελε να τον χωρίσει – Της πέταξε οξύ στο πρόσωπο

Σκίτσα αγάπης: Μια καλλιτέχνης παρουσιάζει την σχέση της μέσα από εικόνες

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr