Τον Άφησε να Προσέχει το Παιδί της κι Αυτός το Βούτηξε σε Βραστό Νερό Επειδή Λέρωσε την Πάνα του.
Viralman.gr

Τον Άφησε να Προσέχει το Παιδί της κι Αυτός το Βούτηξε σε Βραστό Νερό Επειδή Λέρωσε την Πάνα του.

Στη πόλη του Κάνσας των ΗΠΑ, ένα δίχρονο αγοράκι λέρωσε το εσώρουχό του και ο άντρας που το πρόσεχε εκείνη τη στιγμή αποφάσισε ότι η κατάλληλη τιμωρία θα ήταν να ρίξει το παιδί σε μια μπανιέρα με καυτό νερό. Ο 32χρονος Ντάνιελ Ρόουζ πρόσεχε τον γιο της φίλης του, τον μικρό Κόρμπιν, όταν συνέβη το περιστατικό.

Σύμφωνα με αναφορές, η μητέρα του παιδιού βρισκόταν στη δουλειά. Ο μικρός Κόρμπιν έπαθε εγκαύματα τρίτου βαθμού στο σωματάκι του και πέρασε τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο με καθετήρα και ορούς που τον βοηθούσαν να παραμείνει ζωντανός.

Τα εγκαύματα προκάλεσαν βλάβες στο έντερο και το στομάχι του παιδιού, που σήμαινε ότι δεν μπορούσε να πιει, να φάει ή να πάει τουαλέτα χωρίς βοήθεια.Οι γιατροί φοβήθηκαν ότι το αγοράκι δεν θα περπατούσε ποτέ ξανά, αλλά με τον καιρό και με υπομονή ο Κόρμπιν ανέκαμψε!

Το δέρμα του παιδιού ήταν έντονα κόκκινο και είχε λευκά σημάδια όπου ξεφλούδιζε. Ο Κόρμπιν είχε εγκαύματα τρίτου βαθμού στα γεννητικά του όργανα, στα πόδια και γύρω από τη μέση.Ο Ρόουζ συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης για επίθεση πρώτου βαθμού. Η μητέρα του παιδιού σοκαρίστηκε που ο φίλος της έκανε μια τέτοια πράξη, καθώς ισχυρίζεται πως δεν είχε δείξει τέτοια σημάδια.

Αρχικά ο Ρόουζ απέκρυψε την αλήθεια, λέγονταν πως ο Κόρμπιν έβγαλε εξανθήματα. Η μητέρα του παιδιού κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά όταν είδε το σώμα του παιδιού της.

Η μητέρα δήλωσε πως ο φίλος της είχε καταταχθεί στο στρατό και πως ήταν αξιόπιστο άτομο. Τον γνώριζε 15 χρόνια και είχαν σχέση μερικούς μήνες πριν συμβεί το άσχημο περιστατικό.

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr