Τον βρήκαν οι Γονείς του Μέσα στην τάξη μέσα σε μια Λίμνη αίματος. Η Οργή τους ξεχείλισε με Αυτό που του έκανε ο Καθηγητής του.
Viralman.gr

Τον βρήκαν οι Γονείς του Μέσα στην τάξη μέσα σε μια Λίμνη αίματος. Η Οργή τους ξεχείλισε με Αυτό που του έκανε ο Καθηγητής του.

Ένας έφηβος στην Οκλαχόμα δέχτηκε επίθεση μέσα στην τάξη από έναν συμμαθητή του ενώ ο καθηγητής έπαιρνε απουσίες. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο γραφείο και είχε βαριά τραύματα αλλά το σχολείο δεν έκανε καν τον κόπο να καλέσει ασθενοφόρο. 

Τώρα οι γονείς του απαιτούν απαντήσεις. Ο Tyler Mota, ένα 14χρονο αγόρι από την Οκλαχόμα, χτυπήθηκε πολύ άσχημα από έναν άλλο μαθητή στην τάξη. Ο καθηγητής που ήταν στο δωμάτιο ήταν πολύ απασχολημένος για να παρατηρήσει τον τσακωμό.

Ο νεαρός έφηβος βρέθηκε λιπόθυμος στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη από το ίδιο του το αίμα. Είχε χάσει αρκετά δόντια και κάποια από αυτά είχαν τραυματίσει το σαγόνι του. Τα ούλα του είχαν χτυπηθεί πολύ άσχημα.

Αντί να καλέσουν ασθενοφόρο όμως, το σχολείο κάλεσε την μητέρα του Tyler, Michelle Mota, να έρθει να τον πάρει. Η μητέρα του δούλευε 30 μίλια μακρυά και της πήρε πάνω από μία ώρα να φτάσει.

Όταν έφτασε, σοκαρίστηκε από τα τραύματα του γιου της και πως το σχολείο δεν έκανε τίποτα και απλά την περίμενε.«Όταν τον είδα στο καροτσάκι άρχισα να τρέμω. Τον πήρα και τον πήγα στο κοντινότερο νοσοκομείο.»

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Tyler θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά και θα πρέπει να πίνει μόνο υγρά για τους επόμενους τρεις μήνες.

Οι γονείς του θέλουν να μάθουν τι συνέβη και γιατί το σχολείο το χειρίστηκε τόσο άσχημα.«Δεν έμοιαζε με τσακωμός αλλά με επίθεση. Τσακωμός σημαίνει να σπρώχνεις και να χτυπάς κάποιον αλλά όχι να του βγάλεις όλα τα δόντια με μίσος,» είπε η μητέρα του μαθητή.

Η Michelle είπε πως το σχολείο δεν είχε απαντήσεις στο γιατί δεν μετέφεραν τον μαθητή στο νοσοκομείο. Είπαν μόνο πως δεν θεώρησαν τα τραύματά του αρκετά σοβαρά για να καλέσουν ασθενοφόρο.

Τώρα έχει ξεκινήσει έρευνα για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Credit: businessinward.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr