Τους Έλεγε "Μην Ουρλιάζετε δεν θα σας Ακούσουν οι Μάνες σας" και Άνοιγε την Κάμερα.
Viralman.gr

Τους Έλεγε «Μην Ουρλιάζετε δεν θα σας Ακούσουν οι Μάνες σας» και Άνοιγε την Κάμερα.

Η παιδική κακοποίηση, είναι μια πράξη που πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν. Είναι φρικτό και σκληρό. Εκείνοι που διαπράττουν τέτοιου είδους εγκλήματα, πρέπει να τιμωρούνται σκληρά για τις πράξεις τους.

Πρέπει να υπάρξει μια πιο σκληρή τιμωρία για τον Kyle Thompson, έναν 31χρονο άνδρα από το Μέριλαντ.

Ο Thompson βίασε τουλάχιστον τρία διαφορετικά κορίτσια ηλικίας κάτω των 5 ετών.
Είναι ικανός να βρει γυναίκες με παιδιά, να γίνει φίλος μαζί τους, ώστε να καταφέρει να φτάσει στα παιδιά τους. Ο Thompson σε μια από τις επιθέσεις του, αγνοεί τις κραυγές βοήθειας του παιδιού προς τη μητέρα της, ενώ της λέει ότι η μητέρα της δεν μπορεί να την σώσει.Η μεγαλύτερη αδερφή από ένα από τα θύματά, μίλησε αφού πιάστηκε ο δράστης. Είπε πώς το 2013, ο Thomson προσπάθησε να της επιτεθεί, αλλά κατάφερε να αποδράσει. Ο Thomson κακοποίησε σεξουαλικά και τη μητέρα από ένα από αυτά τα θύματα, ενώ χρησιμοποιούσε ένα πιστόλι, ως μέσο εκφοβισμού.

Ο εργοδότης και γείτονας του Thompson, δεν πίστευε ότι ο δράστης κατάφερε να κρύψει αυτή την σκοτεινή και απειλητική πλευρά του χαρακτήρα του. Φαινόταν καλός άνθρωπος και είχε περάσει ελέγχους ποινικού ιστορικού στο παρελθόν.
Δυστυχώς, όλα ήταν απλώς προσποίηση.Οι ανακριτές έχουν λόγους να πιστεύουν ότι, υπάρχουν περισσότερα θύματα που δεν έχουν μιλήσει για τις πράξεις του Thompson. Ενθάρρυναν αυτούς που έχουν δεχτεί επίθεση από αυτόν, να έρθουν σε επαφή με την αστυνομία ή το FBI.

Διαβάστε επίσης:

Πρόβα νυφικού: Έχει διχάσει το διαδίκτυο – Debate για το αν είναι προκλητικό ή φανταστικό το νυφικό

Εκμάθηση Κολύμβησης: Προπονήτρια βασανίζει παιδιά – Οι γονείς πιστεύουν πως κάνει θαύματα

Κατάποση αντικειμένων: Φωτογραφίες μας δείχνουν το τι συμβαίνει στο σώμα μας αν καταπιούμε μια μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr