Τραγικό Τέλος για 19χρονη Λίγο Μετά τη Γέννηση του Παιδιού της
Viralman.gr

Τραγικό Τέλος για 19χρονη Λίγο Μετά τη Γέννηση του Παιδιού της

Έφηβη με καρκίνο: Η Dana Scatton διαγνώστηκε με έναν πολύ σπάνιο τύπο καρκίνου του εγκεφάλου το Δεκέμβριο του 2017. Την εποχή εκείνη ήταν 29 εβδομάδες έγκυος και της είχαν δώσει περίπου 3 μήνες για να ζήσει.

Οι γιατροί διαβεβαίωσαν τη Ντάνα ότι η ακτινοβολία δεν θα έβλαπτε το μωρό της και μετά από αρκετούς κύκλους χημειοθεραπείας, κατάφερε να γέννησε την κόρη της Aries Marie, μέσω καισαρικής τομής.

Έφηβη με καρκίνο: Ποια ήταν η Dana

Η Ντάνα ήταν όμορφη, αστεία και με αυτοπεποίθηση – είχε απίστευτη πίστη στο Θεό και ένα χαμόγελο, έδειχνε τη πραγματική της δύναμη.

Στην ηλικία των 17 ετών, ολόκληρος ο κόσμος της γύρισε ανάποδα όταν διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Άρχισε να το παρατηρεί, καθώς δεν μπορούσε να καταπιεί εύκολα ή να μιλήσει. Κάποια στιγμή άρχισε να δυσκολεύετε μέχρι και να περπατήσει.

«Αλλά τα πράγματα γινόντουσαν όλο και χειρότερα. Ξεχνούσα να καταπίνω και η ομιλία μου έγινε περίεργη. Στη συνέχεια, τα πόδια μου άρχισαν να μην ανταποκρίνονται όταν περπατούσα. Γι ‘αυτό άρχισα να είμαι πραγματικά ανήσυχη», είπε.Έφηβη με καρκίνο: Η μοιραία διάγνωση

Στις 10 Δεκεμβρίου, στους 7,5 μήνες εγκυμοσύνης, η Dana διαγνώστηκε με DIPG (διάχυτο ενδογενές γλοίωμα), την πιο θανατηφόρα μορφή καρκίνου του εγκεφάλου.

Φυσικά, η Dana φοβόταν – αλλά η οικογένειά της την αγκάλιασε, προσπαθώντας να την πείσουν πως όλα θα είναι εντάξει.

Λίγο μετά τη διάγνωσή, ο κόσμος διαπίστωσε την απίστευτη δύναμή της και εκατομμύρια άνθρωποι ακολουθούσαν το ταξίδι της προσευχόμενοι σε κάθε βήμα της διαδρομής.

Η Dana πάλεψε μια σειρά αδύνατων καταστάσεων που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Την ανάγκασαν να ξεκινήσει ακτινοβολία ενώ ήταν έγκυος στις 30 εβδομάδες. Γέννησε αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, προσπαθούσε να μάθει να περπατάει ξανά. Είχε απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης, διπλή όραση, ασταμάτητους πονοκεφάλου  και ήταν έγκυος.

Έφηβη με καρκίνο: Κατάφερε να γεννήσει την κόρη της

Μετά από αρκετούς γύρους ακτινοβολίας, τα συμπτώματα της Dana χειροτέρευσαν και αποφάσισαν να κάνουν καισαρική μία ημέρα αργότερα.Η κόρη της γεννήθηκε και ήταν υγιέστατη.

Δυστυχώς, η Dana πέθανε πριν από μία εβδομάδα.

«Σήμερα το πρωί λίγο πριν από τις 4 το πρωί, η Ντάνα μας άφησε για να βρει τον θεό», δήλωσε η οικογένεια της Dana Scatton στη σελίδα του Facebook.

«Ενέπνευσε τους περισσότερους από μας να γίνουμε καλύτεροι από ό, τι ήμασταν και να έχουμε τον Θεό στο επίκεντρό της ζωής μας κάθε στιγμή. Αντιμετώπισε το μεγαλύτερο φόβο όλων, τον θάνατο. Αγωνίστηκε σκληρότερα από τους πιο σκληρούς πολεμιστές και το έκανε με χάρη και ανδρεία «, έγραψε η οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Έκαψαν την σκηνή ενός άστεγου ενώ βρισκόταν ακόμα μέσα ο ίδιος

Μπλε Java Μπανάνα: Έχει φοβερή γεύση – Θυμίζει παγωτό βανίλια

Γάτα ή σκύλος: Το πρώτο ζώο που θα δείτε δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σας

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr