Τρεις γενιές γυναικών στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη - Η συγκινητική ανάρτηση
Viralman.gr

Τρεις γενιές γυναικών στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη – Η συγκινητική ανάρτηση

“Για όλα τα γέλια και τα δάκρυα που μοιραστήκαμε, ήσουν και είσαι πάντα η δύναμή μου” έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο instagram για να ευχηθεί στη μαμά της. Εκτός από τα “χρόνια πολλά” η παρουσιάστρια του Alpha δεν ξέχασε να αναφέρει στην Ζέτα Μισόκαλου πόσο την αγαπά.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι από καλοκαιρινή τους έξοδο μαζί με τις δύο μεγαλύτερες κόρες της Ελένης Μενεγάκη, από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, Βαλέρια και Λάουρα. Έχει αποκτήσει ακόμα μια κόρη, τη Μαρίνα, από το γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Τρεις γενιές γυναικών της οικογένειας μαζί. Μια εικόνα που είναι πολύ συχνή αφού όλες τους είναι πολύ δεμένες. Άλλωστε μένουν κάτω από την ίδια στέγη, στα Μελίσσια. Η κυρία Ζέτα έχει αφοσιωθεί στα δύο παιδιά της, την Ελένη και τον Θοδωρή Μισόκαλο αλλά και στα 4 εγγόνια της.

Κάτι που έχει σαν χαρακτηριστικό και η Ελένη Μενεγάκη αφού αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο στις τρεις κόρες της και τον γιο της Άγγελο Λάτσιο. Πολλές φορές η ίδια έχει εκμυστηρευτεί στον αέρα της εκπομπής την χαρά της για το γεγονός ότι η μαμά της μένει μαζί της και φροντίζει τα παιδιά της και βάζει τάξη στο σπίτι.

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής της όμως έχε εκφράσει άλλες τόσες φορές και την αγάπη που τρέφει για τις κόρες της με τις οποίες μεγαλώνοντας έχει όλο και περισσότερα κοινά.

πηγη: marieclaire.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr