Βάσια Παναγοπούλου: Εξηγεί για ποιο λόγο εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ στο Τατουάζ! [φωτο]
Viralman.gr

Βάσια Παναγοπούλου: Εξηγεί για ποιο λόγο εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ στο Τατουάζ! [φωτο]

Oι εξελίξεις στο Τατουάζ του Alpha είναι καταιγιστικές και όσο πλησιάζει η σειρά προς το τέλος της θα γίνουν ακόμα περισσότερα που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! Η Βάσια Παναγοπούλου που υποδύεται την μητέρα του δυναμικού ρεπόρτερ Νικόλα Ρουμπέση, (Ανδρέας Γεωργίου) εμφανίστηκε ξανά μετα από λίγο καιρό στα τελευταία επεισόδια αλλά ήταν αρκετά διαφορετική!

Συγκεκριμένα η όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε σχεδόν αμακιγιάριστη και κυρίως στα μάτια της, κάτι που προξένησε την περιέργεια των τηλεθεατών που έσπευσαν να το σχιολιάσουν και να την ρωτήσουν τι έχει συμβεί. Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά στην εμφάνισή της ήταν εμφανής αφού η ηθοποιός γενικά αγαπάει το έντονο, smokie μακιγιάζ στα μάτια της!

Η εξήγηση της ηθοποιού

Την εξήγηση την έδωσε η ίδια η Βάσια Παναγοπούλου, γράφοντας: «Πολλοί σχολιάσατε το χθεσινό επεισόδιο και το γεγονός ότι εμφανίστηκα τελείως άβαφη.. ήταν οδηγία του Ανδρέα @georgiou82 . Πιστεύω ότι στην τηλεόραση αξίζουν και πρέπουν δυνατές ερμηνείες και χωρίς φτιασίδια ματαιοδοξίας, όταν η περίσταση το επιβάλει.. σας ευχαριστώ για την αγάπη.. είναι πολύτιμη»!H ηθοποιός χωρίς μακιγιάζ , σε σκηνή από το Τατουάζ … Και χωρίς make up είναι όμορφη όπως μπορείς να δεις…

πηγη: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr