Βγήκε χωρίς Ρούχα έξω από το Παράθυρο του Αυτοκινήτου για να τον Κάνει να Ζηλέψει. Η Συνέχεια θα Σοκάρει και τους πιο Σκληρούς.
Viralman.gr

Βγήκε χωρίς Ρούχα έξω από το Παράθυρο του Αυτοκινήτου για να τον Κάνει να Ζηλέψει. Η Συνέχεια θα Σοκάρει και τους πιο Σκληρούς.

Όλοι έχουμε βγάλει τα χέρια έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου εν κινήσει. Ένας υπεύθυνος γονιός όμως θα πει πως αυτό είναι επικίνδυνο γιατί μπορεί να μας χτυπήσει κάποια πινακίδα, δέντρο ή λάμπα.

Δυστυχώς, μία γυναίκα από την Ρωσία πέθανε ενώ ήταν για διακοπές στην Δομινικανή Δημοκρατία επειδή είχε βγει έξω από το παράθυρο όταν την χτύπησε μία λάμπα του δρόμου.

Δεν οδηγούσε το αμάξι αλλά ήταν επιβάτης. Φέρεται πως ήταν τόπλες και το οδηγός την έβγαζε βίντεο στο κινητό όταν συνέβη το ατύχημα.

Η 35χρονη Natalia Borodina ήταν από την Μόσχα και είχε γίνει μητέρα. Προσπαθούσε να περάσει καλά με τον οδηγό και φαινόταν πολύ ενθουσιασμένη.Στο βίντεο, η μητέρα φαίνεται να έχει βγάλει το σώμα της έξω από το παράθυρο. Το αυτοκίνητο τρέχει στον δρόμο και εκείνη δεν προσέχει τι υπάρχει γύρω της. Εάν είχε κοιτάξει στον δρόμο, πιθανώς να είχε προλάβει να μπει πάλι στο αμάξι και να ζούσε τώρα.

O γιος της ήταν μαζί της στις διακοπές. Είναι περίπου 8 και δεν μπορεί ακόμα να το πιστέψει πως έχασε την μητέρα του.Δείτε αναλυτικά την ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: americanoverlook.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr