Το βίντεο που δεν θα δείτε στα κανάλια.. "Επενδυτές" χτύπησαν οδηγό φορτηγού στα Διαβατά
Viralman.gr

Το βίντεο που δεν θα δείτε στα κανάλια.. «Επενδυτές» χτύπησαν οδηγό φορτηγού στα Διαβατά

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μετά την ένταση που προκλήθηκε στο χώρο φιλοξενίας στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Περίπου 40 άτομα έκλεισαν χθες τη Συμμαχική Οδό διαμαρτυρόμενοι για την θέρμανση στο camp. Οι υπεύθυνοι του κέντρου φιλοξενίας τους υπέδειξαν να μετακινηθούν σε κοινόχρηστους στεγασμένους χώρους αλλά και πάλι διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν υπήρχε επαρκής θέρμανση.
Ενώ οι πρόσφυγες είχαν κλείσει το δρόμο, ένας οδηγός φορτηγού επιχείρησε να σπάσει τον αποκλεισμό του δρόμου. Κάποιος πέταξε πέτρα στο όχημα, και άλλος του όρμησε με ξύλο και έσπασαν το παρμπρίζ. Ο οδηγός κατέβηκε και ακολούθησε συμπλοκή με πρόσφυγες, στη διάρκεια της οποίας τραυματίσθηκε τόσο εκείνος, όσο και ένας πρόσφυγας. Τότε επενέβησαν δυνάμεις των ΜΑΤ, που οδήγησαν τους διαμαρτυρόμενους πίσω στο κέντρο φιλοξενίας του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου, ενώ έγιναν και προσαγωγές.
Για το περιστατικό συνελήφθησαν, 3 Ιρακινοί, 25 29, 31 ετών, μία γυναίκα επίσης από το Ιράκ 35 ετών και ένας 34χρονος (πρόσφυγας ή… λαθρό από την Τουρκία)! Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορά, παράβαση του νόμου περί όπλων και παρακώλυση συγκοινωνιών.
Συνελήφθη επίσης και ο 26χρονος οδηγός της νταλίκας στον οποίο έκανε μήνυση για σωματική βλάβη ο 34χρονος! Θα μας δέρνουν, θα σπάνε την περιουσία μας ή πόσω μάλλον αν εργαζόταν στη νταλίκα ο 26χρονος και θα καθόταν αμέτοχος… αυτό θέλουν. Τα σχόλια δικά σας. όσο για το κρυώνουν ή παγώνουν, δεν τους κάλεσε κανείς να μείνουν στη χώρα μας και υποτίθεται και οι ίδιοι δε θέλουν να μείνουν… Χιλιάδες Έλληνες παγώνουν μέσα στα σπίτια τους που κι αυτά τους τα παίρνει η εφορία και δεν έχουν και να φάνε από καμία ΜΚΟ έτοιμο φαί και δούλεψαν και έδωσαν στο Κράτος χιλιάδες ευρώ και δραχμές για να περιμένουν ίσως μια πενιχρή σύνταξη…
Όταν η «Handelsblatt» το 2013 έκανε ειδική αναφορά στο θέμα των χιλιάδων νοικοκυριών που βρίσκονται χωρίς ρεύμα επειδή δεν είναι σε θέση να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.
«Κάθονται στα σκοτεινά και εντείνεται ο φόβος ενόψει ενός κρύου χειμώνα», έγραφε τότε χαρακτηριστικά η εφημερίδα, αναφερόμενη και στον θάνατο της της 13χρονης Σάρας από αναθυμιάσεις στη Θεσσαλονίκη… τώρα είναι πολύ χειρότερα… ποιος νοιάστηκε για τους Έλληνες; Όταν ενδιαφερθεί έστω και ένας πολιτικός, μετά ας νοιαστούν και για τους… πρόσφυγες!Πηγή ΦΩΤΟ: Νίκος Αραμπατζής

Πηγή : greekzone.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr