Βρέφος Μόλις Λίγων Ωρών Βρέθηκε Πεταμένο σε Κάδο Ανακύκλωσης.
Viralman.gr

Βρέφος Μόλις Λίγων Ωρών Βρέθηκε Πεταμένο σε Κάδο Ανακύκλωσης.

Εγκατάλειψη βρέφους: Ένα νεογέννητο μωρό αφού τοποθετήθηκε σε μια πλαστική σακούλα, ρίχτηκε σε ένα δημόσιο κάδο από τη μητέρα του.

Η γυναίκα εγκατέλειψε το αγόρι σε ένα σταθμό ανακύκλωσης σκουπιδιών έξω από την εστία της, αμέσως μετά την γέννηση του στο μπάνιο.

Εγκατάλειψη βρέφους:

Ένας εργάτης καθαριότητας διαπίστωσε ότι η συμπεριφορά της γυναίκας ήταν ύποπτη και αμφισβήτησε το περιεχόμενο της σακούλας της. Η μητέρα φορώντας πιτζάμες, είπε στον καθαριστή ότι μέσα στην σακούλα υπήρχε ένα «νεκρό σκυλί».

Το παιδί βρέθηκε αργότερα από τον εργάτη καθαριότητας, καλυμμένο με αίμα και τον ομφάλιο λώρο του να μην είναι κομμένος. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα συγκρότημα κατοικιών, στην πόλη Xiamen την περασμένη Παρασκευή το βράδυ.Ο εργάτης καθαριότητας δήλωσε, ότι βρήκε το μωρό πέντε λεπτά πριν τελειώσει η βάρδια του. Ήθελε να εξασφαλίσει, ότι όλα τα σκουπίδια ταξινομήθηκαν σύμφωνα με τους κανόνες.

Ο εργάτης καθαριότητας πήρε το μωρό στο σπίτι του και κάλεσε την αστυνομία. Το αγόρι μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο όπου αποδείχτηκε πως είναι υγιές από τους γιατρούς. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ίδρυμα Xiamen Social Welfare για να του παρέχουν την απαραίτητη φροντίδα.

Η μητέρα συνελήφθη χθες από την αστυνομία.

Είπε ότι ήταν μετανάστης εργαζόμενη. Παραδέχτηκε την εγκατάλειψη του γιου της, αλλά υποστήριξε ότι δεν είχε άλλη επιλογή παρά να το κάνει. Δήλωσε επίσης ότι δεν γνώριζε πως είναι έγκυος μέχρι την στιγμή που άρχισαν οι πόνοι στο μπάνιο.Η γυναίκα, δήλωσε στην αστυνομία ότι δεν ήταν σε θέση να αναθρέψει το παιδί. Αυτός ήταν και ο λόγος που σκέφτηκε να το πετάξει.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό περαιτέρω έρευνα. Παραμένει ασαφές εάν η μητέρα θα αντιμετωπίσει οποιαδήποτε επίσημη κατηγορία. Σύμφωνα με τον κινεζικό ποινικό νόμο, όλοι οι γονείς που εγκαταλείπουν τα παιδιά τους μπορούν να φυλακιστούν για διάστημα έως και πέντε έτη.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα λίγοι από αυτούς τιμωρούνται από την αστυνομία λόγω έλλειψης επιβολής του νόμου.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός έφηβης: 5 άντρες βίασαν μια κοπέλα που απήγαγαν από νυχτερινό κέντρο

Νεκρό Βρέφος 15 Ημερών. Το Βρήκαν σε Μια Τσάντα με Ανοιγμένο το Κρανίο.

Ξυλοδαρμός: Βρετανοί τουρίστες πιάστηκαν στα χέρια με κατοίκους της Ibiza μπροστά από fast food

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr