Βρέθηκε Τσάντα Χαμένη από το 1957 και Όταν την Άνοιξαν Αποκαλύφθηκαν Μυστικά 62 Ετών
Viralman.gr

Βρέθηκε Τσάντα Χαμένη από το 1957 και Όταν την Άνοιξαν Αποκαλύφθηκαν Μυστικά 62 Ετών

Ένα σχολικό συγκρότημα στο Οχάιο των ΗΠΑ βρίσκεται σε αποστολή να επιστρέψει μια χαμένη τσάντα, καθώς έχει χαθεί για πάνω από 60 χρόνια.

Σύμφωνα με τον Fox 8, ένας επιστάτης στο συγκρότημα σχολείων της Βόρειας Καντόνας έκανε συντήρηση στο τοπικό γυμνάσιο και ανακάλυψε μια γυναικεία τσάντα σφηνωμένη πίσω από ένα ντουλάπι. Μέσα στη τσάντα υπήρχαν πολλά στοιχεία: 26 σεντ, μερικές οικογενειακές φωτογραφίες και κάποιες κάρτες μέλους. Οι κάρτες είχαν το όνομα Patti Rumfola.

Ο επιστάτης επέστρεψε τη τσάντα στη διεύθυνση του σχολείου και οι υπάλληλοι έκαναν μια μικρή έρευνα. Ανακάλυψαν ότι η Patti πήγαινε σε αυτό το σχολείο όταν ήταν ακόμα γυμνάσιο με άλλο όνομα.

Η Patti αποφοίτησε το 1961. Η σχολική περιφέρεια αποφάσισε να προσπαθήσει να επιστρέψει τη χαμένη τσάντα στην ιδιοκτήτριά του. Στράφηκαν στο Facebook για να εντοπίσουν την Patti.«Ενώ η τσάντα είχε μόλις 26 σεντς, θεωρήσαμε ότι θα ήταν ενδιαφέρον να επανασυνδεθούμε μαζί της σήμερα», έγραψε το προσωπικό σε μια δημοσίευση.

Δυστυχώς, όταν κατάφεραν να εντοπίσουν τελικά την Patti, ανακάλυψαν ότι πέθανε το 2013 σε ηλικία 71 ετών. Άφησε πίσω της πέντε παιδιά και τώρα η σχολική περιφέρεια προσπαθεί να τα βρει για να επιστρέψουν τη τσάντα της.«Πιστεύουμε ότι θα απολαύσουν τις οικογενειακές φωτογραφίες που κρατούσε στη τσάντα της», γράφει η διεύθυνση σε μια δημοσίευσή τους στο Facebook. «Ενώ είμαστε λυπημένοι που δεν είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί της προσωπικά για να επιστρέψουμε την τσάντα, είμαστε ειλικρινά ευγνώμονες για τις προσπάθειες όλων σας για να μας βοηθήσετε να την εντοπίσουμε».

Εκπληκτικά, δεν είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε μια τσάντα μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Μια γυναίκα από την Ιντιάνα επανενώθηκε με το πορτοφόλι της μετά από 65 χρόνια.

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr