Ξανά στα «δίχτυα» της Βροχοπούλου ο Αλβανός Φραν: Η παρακολούθηση, το Facebook και το… ουάν νάιτ σταντ!
Viralman.gr

Ξανά στα «δίχτυα» της Βροχοπούλου ο Αλβανός Φραν: Η παρακολούθηση, το Facebook και το… ουάν νάιτ σταντ!

Στον Σωτήρη Καραμίντζα και την κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Ρούλα Βροχοπούλου, γυρνώντας πίσω στην εποχή που…. σάρωνε στις μεσημεριανές εκπομπές ζώντας τον δράμα της για τον έρωτά της για τον 26χρονο τότε Φραν από την Αλβανία που την παντρεύτηκε μόνο και μόνο για τα χρήματά της.

Σήμερα, τόσα χρόνια μετά το διαζύγιό τους, η Ρούλα ανοίγει ξανά το κεφάλαιο «Φραν» αναφερόμενη στο «αλβανικό έπος» -όπως η ίδια είχε χαρακτηρίσει την περιπέτειά της μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της- αποκαλύπτοντας πως δεν έχει πάψει να τον παρακολουθεί μέσω Facebook χρησιμοποιώντας μάλιστα ψεύτικο όνομα!

Τι δήλωσε η ίδια;

«Τα παθήματα πρέπει να μας γίνονται μαθήματα και να μην επαναλαμβάνονται. Όταν όλα τα φώτα πέφτουν πάνω σου, κάπου τρελαίνεσαι. Νόμιζα ότι βγαίνοντας έξω και δημοσιοποιώντας το πρόβλημά μου θα με συμπονέσουν, θα με λυπηθούν, θα επιτύχω τον σκοπό μου. Ο σκοπός ήταν τότε να επιστρέψει ο σύζυγος. Όχι γιατί τον αγαπούσα -γιατί ήταν ουάν νάιτ σταντ αυτός ο γάμος- αλλά γιατί χρησιμοποιήθηκα. Ότι έγινε γάμος μόνο για οικονομικά συμφέροντα.Ήταν λάθος όλο αυτό. Αν δεν είχα παιδί δεν θα ήταν κακό να παντρευτώ, αλλά με ένα παιδί να παντρευτώ ένα άλλο παιδί; Γιατί ο γιος μου ήταν 17 και ο Φραν 26. Τι πήγα και έκανα στα 56 μου; Κατάλαβα ότι είχα κάνει λάθος με τον Φραν, όταν μου πήρε ένα σεβαστό ποσό χρημάτων και έφυγε, όταν άρχισα να υποθηκεύω ακίνητη περιουσία, διαμερίσματα, την πολυκατοικία μου, καταστήματα, όταν άρχισε από το ζενίθ να κατεβαίνω. Όταν έφυγε και δεν με λυπήθηκε καθόλου.

Εγώ στη θέση του θα έλεγα ‘μπορείς να με βοηθήσεις να ανοίξω μια επιχείρηση; Να πάρω ένα διαμέρισμα;’. Να κάνουμε απλή παρέα, όχι όμως να παντρευτούμε!», είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι εξακολουθεί να παρακολουθεί τον πρώην της.«Ξέρω πως ζει καλά, έχει κάνει οικογένεια, έχει πάρει μια υπέροχη κοπέλα, μικρότερή του, έχει κάνει τρία παιδάκια. Έχει ένα κατάστημα με αλουμίνια και κάνει κατασκευές. Είναι πάρα πολύ καλά. Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία, αλλά έχω μπει στο Facebook με άλλο όνομα και βλέπω τα πάντα. Εκείνος έκανε αποδοχή γιατί έβαλα κοπέλα ωραιοτάτη… Κατάσκοπος!».

πηγη: dailymedia.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr