Ξέσπασε η Αγγελική Ηλιάδη: Τρεις σχέσεις έχω κάνε όλες κι όλες, μάλλον με έχουν εκμεταλλευτεί
Viralman.gr

Ξέσπασε η Αγγελική Ηλιάδη: Τρεις σχέσεις έχω κάνε όλες κι όλες, μάλλον με έχουν εκμεταλλευτεί

Συνέντευξη στην κάμερα του «Ευτυχείτε» παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη με αφορμή τις νέες της εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί.

Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις σχέσεις ζωής που είχε στο παρελθόν στην προσωπική της ζωή αλλά και την εκμετάλλευση που έχει δεχθεί από συναδέλφους στον χώρο του τραγουδιού.

«Οι σχέσεις μου ήταν πάντα πολύ μεγάλες και ήταν οικογένεια. Τρεις ήταν όλες κι όλες βασικά 22 χρόνια που είμαι στο χώρο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη, τον Κώστα Μηλιωτάκη και τον Σάββα Γκέντσογλου.«Δεν έχω εκμεταλλευτεί κανέναν αλλά μάλλον με έχουν εκμεταλλευτεί» παραδέχθηκε η γοητευτική τραγουδίστρια. «Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή δεν έχω μετανιώσει για τίποτα ενώ όσον αφορά την καλλιτεχνική μου πορεία έχω μετανιώσει για άπειρα πράγματα» πρόσθεσε. «Την εμπιστοσύνη που έδειξα σε ανθρώπους, οι οποίοι αυτοαποκαλούνταν συνεργάτες μου αλλά δεν ήταν και ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Υπήρξε συνάδελφος που έλεγε συκοφαντίες για μένα και εγώ δεν έκανα τίποτα. Του μίλησα στα ίσια γιατί ήταν κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ και πραγματικά στεναχωριέμαι για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν κάποιοι άνθρωποι».

Τέλος, η Αγγελική Ηλιάδη έκανε γνωστό πως δέχτηκε πρόταση για το Your Face Sounds Familiar, αλλά δεν την αποδέχτηκε: «Είχα πρόταση και πέρυσι και φέτος από το YFSF αλλά δεν το τόλμησα. Δεν ξέρω, ίσως ήταν πολλά και δεν ήθελα να αποσυντονιστώ από τον στόχο μου».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr