Ζευγάρι Μπαίνει στο "Στοιχειωμένο Σπίτι" του 80' και το Θέαμα Δεν Περιγράφεται με Λόγια
Viralman.gr

Ζευγάρι Μπαίνει στο «Στοιχειωμένο Σπίτι» του 80′ και το Θέαμα Δεν Περιγράφεται με Λόγια

Παλιά σπίτια: Ο Colin, γνωστός και ως Bearded Explorer, είναι ένας αστικός εξερευνητής που βρέθηκε μπροστά από ένα εγκαταλελειμμένο εξοχικό σπίτι βαθιά μέσα στο δάσος. Βρισκόταν μετά από πολλούς χωματόδρομους μπλοκαρισμένους από πεσμένα δέντρα και συντρίμμια.

Παλιά σπίτια: Ποιοι ανακάλυψαν το σπίτι

Ο Κόλιν και η σύντροφός του, μπήκαν στο ξεχασμένο εξοχικό, περιμένοντας ένα άδειο σπίτι. Αντ ‘αυτού, βρήκαν ένα διατηρημένο χώρο, εντελώς παγωμένο στο χρόνο για τουλάχιστον 30 χρόνια, σαν να περίμενε το σπίτι να επιστρέψει ο ιδιοκτήτης του.

«Το σπίτι είναι μια κάψουλα χρόνου και είναι πραγματικά απίστευτο! Βλέποντας την​​φύση κυριολεκτικά να καταλαμβάνει μέρος της κρεβατοκάμαρας, ήταν αξιοσημείωτο!»

Παλιά σπίτια: Το εσωτερικό του σπιτιού

Τα τελευταία αποδεικτικά στοιχεία για τους ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού σταματάνε σε μια παλιά εφημερίδα του 1993. Όπως θα δείτε, υπάρχουν τόσες πολλές ενδείξεις και λεπτομέρειες στα στοιχεία που άφησαν διάσπαρτα γύρω από την κατοικία. Τα ρούχα ακόμα είναι κρεμασμένα για να στεγνώσουν. Τα τρόφιμα παραμένουν αποθηκευμένα στα ντουλάπια της κουζίνας.

Οι παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες των πιθανών ιδιοκτητών του σπιτιού, ήταν στο τραπέζι. Αλλά τι συνέβη άραγε στους ανθρώπους αυτούς;«Έχω παρακολουθήσει 100άδες βίντεο αστικών εξερευνήσεων, αλλά κανένα δεν με έκανε να αισθάνομαι με αυτόν τον τρόπο. Σε όλο το βίντεο, το μόνο που θα μπορούσα να φανταστώ ήταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να μένει εδώ, αφού τα παιδιά τους έφυγαν από το σπίτι. Ένας από τους δύο τελικά «φεύγει μακριά», αφήνοντας τον άλλο μόνο του. Μέχρι να έρθει η τελευταία του / της μέρα.»

Άλλοι επιλέγουν να δουν την εγκαταλελειμμένη δομή με περισσότερο ρομαντισμό. «Φαίνεται ότι το όνειρο κάποιου έγινε πραγματικότητα. Το να ζήσεις στη φύση, στην απομόνωση και να απολαύσεις ό,τι αγαπάς περισσότερο. Να διαβάζεις, να πίνεις, να κάνεις βόλτες στη φύση και να πηγαίνεις καμιά φορά στην πόλη για να πάρεις περισσότερες προμήθειες!»

Μπείτε μέσα σε αυτό το απίστευτο εξοχικό σπίτι με το βίντεο που ακολουθεί.Διαβάστε επίσης:

Makeover: Το πριν και το μετά είναι τόσο διαφορετικά που δεν είναι εύκολο να πιστέψετε πως είναι το ίδιο άτομο

Παχυσαρκία: Γυναίκα 160 κιλά που ήταν εθισμένη στην ανθυγιεινή διατροφή αδυνατίζει και αλλάζει ολόκληρη η ζωή της

Καρκίνος των ωοθηκών: 2χρονο κορίτσι πάσχει από καρκίνο 3ου σταδίου

Viralman.gr