Ζώδια: Οι 3 σύντροφοι τζακπότ!
Viralman.gr

Ζώδια: Οι 3 σύντροφοι τζακπότ!

Υπάρχουν κάποιοι άνδρες που είναι πραγματικά… τζακπότ!

Τι εννοούμε τζακπότ; Είναι καλοί σύντροφοι, καλοί ακροατές, καλή παρέα, δοτικοί. Με άλλα λόγια είναι τύποι με τους οποίους περνάς καλά μαζί.

Και καθώς τα άστρα αλλάζουν συνεχώς θέση, το ποιοι θεωρούνταοι σύντροφοι τζακπότ αλλάζει ανάλογα με τη χρονιά.

Για φέτος, τρία ζώδιαθεωρούνται σύντροφοι τζακπότ. Αφού είδαμε τα 3 ζώδια που είναι πολύ πιθανό να παντρευτούν μέσα στο 2019, τα 5 ζώδια που θα βρουν τον έρωτα μέσα στη χρονιά και όλα όσα πρέπει να προσέξει μέσα στη χρονιά κάθε ζώδιο, ήρθε η ώρα να δούμε και τους συντρόφους-τζακπότ:

Καρκίνος

Καρκίνος ο ρομαντικός. Αν ο ρομαντισμός είναι κάτι που λείπει στη ζωή σας, τότε αδιαμφισβήτητα ο άνδρας Καρκίνος είναι σαν να σας πέφτει το τζακπότ. Εξαιρετικά συναισθηματικοί οι Καρκίνοι, κάνουν πράγματα που άλλοι άνδρες εκπρόσωποι άλλων ζωδίων δεν τα κάνουν.

Ο άνδρας Καρκίνος θα επιδιώξει να έρθει σε επαφή με τον ευαίσθητο εαυτό σας και θα σας βοηθήσει να ακούσετε τη φωνή του ρομαντισμού, να βρείτε σε κάθε τι μια πιο ρομαντική διάσταση.Ο άνδρας Καρκίνος εκδηλώνει τα συναισθήματά του και ποτέ δεν πρόκειται να σας βασανίσει παίζοντας το παιχνίδι «μάντεψε πώς νιώθω και τι σκέφτομαι». Είναι επίσης πολύ ειλικρινείς, από την αρχή.

Γοητευτικοί και αξιολάτρευτοι, οι Καρκίνοι τρελαίνονται να κάνουν δώρα στις συντρόφους τους και γενικά να κάνει τα πάντα για να νιώσει η σύντροφο του βασίλισσα.

Κριός

Όταν συναντάς έναν Κριό, νιώθεις σαν να συναντάς τον πιο αλαζόνα άνθρωπο στον κόσμο. Ναι, αυτό είναι κάτι που βγάζουν οι οι άνδρες Κριοί. Προσποιούνται ότι είναι σκληροί εξωτερικά, ώστε να μπορούν να κρύψουν τα όμορφα και γλυκά τους συναισθήματα εσωτερικά.

Ο άνδρας Κριός είναι τζακπότ αλλά πρέπει να είσαι έτοιμη μια γυναίκα για να αντέξει έναν τέτοιο άνδρα δίπλα της. Χρειάζεται πολύ κατανόηση και δύναμη για να καταφέρει μια γυναίκα να είναι μαζί με έναν τέτοιο τύπο.Πρέπει να αντιλαμβάνεται τη διάθεσή του για να τον ακολουθεί στην… περιπέτεια. Αν ένας Κριός βρει μια γυναίκα σαν και αυτόν, με περιπετειώδες πνεύμα θα ξετρελαθεί, θα της αφοσιωθεί και θα κάνει πράγματα χωρίς να τα πολυσκέφτεται.

Συνήθως η σχέση με έναν Κριό περνά πρώτα από το στάδιο της φιλίας, για όσες ενδιαφέρονται…

Σκορπιός

Οι άνδρες Σκορπιοί έχουν ένα χάρισμα στο οποίο καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί. Είναι γοητευτικοί και αξιαγάπητοι.

Ο Σκορπιός είναι καλός ακροατής, αφοσιωμένος και πιστός σύντροφος. Αν ο Σκορπιός επιλέξει να είναι με μια γυναίκα δεν βλέπουν μπροστά τους άλλο θηλυκό. Υπάρχει μόνο εκείνη. Και αυτό, όπως και να το κάνεις, είναι τζακπότ.

Ωστόσο, αν θέλετε κάτι σοβαρό με έναν Σκορπιό, θα πρέπει να καταλάβετε ότι… δεν είναι και τόσο απλοί τύποι. Αν και μοιάζουν εγκρατείς εξωτερικά, κρύβουν μια χρυσή καρδιά.

πηγή: iefimerida.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr